maandag 14 oktober 2013

Opnieuw

 Stormachtige dag gisteren, maar in rustigere wateren mijn bed opgezocht en voor mijn doen een heel redelijke nacht gehad. Een nieuwe dag, zelfs een nieuwe week, dus genoeg nieuwe kansen. Een steuntje in de rug van het weer kan ik wederom vergeten. Ik weet, dat ik het zelf moet doen, maar een beetje medewerking is soms, hoe noem je dat ook weer (?), is soms best stimulerend.

 In de loop van de avond klaarde het op. Bezig met het bijwerken van mijn dagboek met aantekeningen uit de Cloud (Ja, ja), deed het goed om te zien dat september beste een goede en actieve maand is geweest. Je vergeet die dingen, waar je bij staat en dat is knap stom. De komende dagen opzoek naar het animo uit september. Nou ja, opzoek naar ... Het ligt overal en vaak zelfs voor mijn voeten. Je moet het herkennen, oprapen en weten te gebruiken.

 Tijd voor peptalk, personal coaching in eigen beheer. Het gezeur aan de kant en aan de slag. Niks niet met de stroom mee, maar keren en werken! Ja ja, alles is uit den treure bekend. Het enige, wat ik hoef te doen, is toepassen ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten