dinsdag 3 september 2019

Reizen

 Wat kan een douche toch heerlijk zijn. Extra zelfs na een vliegvertraging, getut bij de autoverhuur en een blunder van mezelf bij het wegrijden uir Eindhoven. Eindhoven, ja, niet Utrecht, dus 's Hertogenbosch is niet de goede richting om in Heerlen te belanden. Gelukkig had de wagen een routegeval (en nog meer ook) en met wat omzwervingen ging het linea recta naar waar we moesten wezen.

 De auto gaf een voorproefje van hoe straks alle auto's moeten zijn (en bij voorkeur nog erger) volgens de Europese dictatorgemeenschap. Gepiep bij het passeren van de witte lijnen, zwarte scherm als een auto naar programmeurs mening te dichtbij kwam. Rest moet ik nog uitvinden. Geen automatische vertraging, geen snelheids aanpassing aan heersende limiet en wat men niet allemaal in de nwe vierwielers wenst te stoppen.

 Maar het reed als een trein, een blikken trein qua geluid. Me verbaasd over mijn medeweggebruikers. Ik hoor/lees met regelmaat geklaag over de lage maximum snelheden. Nou, niks van gemerkt. Hele stukken mocht er 130 gereden worden, maar vrijwel niemand deed het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten