dinsdag 10 september 2019

Aandacht

 Kan me geen kat herinneren, waar ik zoveel lol aan en contact met heb beleefd als Scarlett. Zelfs met Sissi niet en daar ben ik toch veel mee bezig geweest. 'Tijd hebben voor' daar zit het 'm toch in. Aardig wat katten gehad in mijn leven en altijd wel zo mijn voorkeuren gehad, die dan vaak ook wederzijds waren, maar het was altijd erbij, als ik tijd had, want die nam ik me maar zelden.

 Het is leuk om te zien, dat Scarlett deels hondenmanieren heeft. Ze blaft weliswaar niet en op vier poten lopen deed ze al maar itt andere katten slaapt ze bijv. niet hoog en beschut, verborgen maar op de grond op een van de hondendekens. Ze ligt ook pontificaal in het midden van de binnenplaats te zonnen en speelt nog steeds meer met Mopke dan met Sissi, hoewel ze bij die eerste absoluut geen partij is.

 Het zal wel bijtrekken, zeker nu ze meer en meer met Sissi optrekt en de laatste niet de hele tijd tegen haar loopt te blazen. Samen de tuin in bijv. waarbij Sissi haar routes heeft en Scarlett nog druk met verkennen is. Zo'n klein zwart hummeltje, die als een volleerd roofdier prooien besluipt van het formaat kever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten