zondag 8 september 2019

Krap

 De neiging om de teugels te laten vieren, maar eigenlijk kan dat niet. Ook vandaag niet. Misschien niet direct vol in de benen, maar overzicht krijgen van wat deze week allemaal nog moet gebeuren, voordat we zaterdagochtend op het onchristelijke tijdstip van half vier of zo weer vertrekken, lijkt me geen overbodigheid. Was genoeg? Toestand van de tuin? Hotel checken. Draagkracht creditkaart. Etc.

 Een onwezenlijk idee, dat het over een paar dagen weer de lucht in en weg gaat. Was het niet al geregeld geweest, zou ik het gegarandeerd overslaan. Mariana zou met groot gemak morgen alweer vertrekken. Nieuw, anders, elders. Een groter plezier is haar nauwelijks te doen. Ik heb mijn neus eigenlijk wel vol van het gereis voor het moment. Waarbij ik ook aan de honden en katten denk en niet alleen aan het verplaatsen.

 De kaart van Portugal opzoeken. Misschien dat de reis dan iets meer tot leven komt. Kaart is alweer meer dan 10 jaar oud. Toen van Porto een stuk naar het zuiden gegaan. Nu gaan we van Lissabon een stuk naar het Noorden en keren vervolgens terug voor een week stadse sferen. Goeie loopschoenen zouden geen overbodige luxe zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten