zaterdag 14 september 2019

Afwikkelen

 Twee winkeluren voor Mariana. Eerste rustmoment voor mij sinds gisterochtend 7 uur, als je ff afziet van de wachttijd vanochtend in Sibiu. Wachten op het instappen heeft niks met rust te maken. Wachten sowieso niet.

 In mijn hoofd nog steeds bezig met wat gisteren ineens naar voren kwam. Moeders blijkt een testament opgesteld te hebben in 2011 met mijn oudste zus als executeur, mèt instemming. Die wist daar dus van en ipv daarop wachten is de afgelopen dagen in recordtempo de flat leeggetrokken. Met een opzegtermijn tot 31/10 ontbrak hier al iedere reden toe. Nu blijkt bovendien, dat de eerste taak van een executeur het opstellen van een boedellijst is..... Hier klopt iets niet. Dit stinkt, òf echt òf van stommigheid.

 De ene zus over de rooie. De andere zus in de ankers. Zien wat hier gaat gebeuren. Die boedellijst gaat er hoe dan ook komen. Uitputtend en gedetailleerd en dat gaat gelden voor iedere verdere handeling van zus-executeur. Ik vertrouwde het zooitje al niet en dit maakt het er niet beter op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten