zondag 8 september 2019

Kats

 De dames kat hebben elkaar eindelijk gevonden. Nog wel wat geblaas, maar ook interesse in elkaar. Scarlett had dat natuurlijk al, maar nu ook omgekeerd uit de richting van Sissi. Zelfs een beetje spelen en achter elkaar aan jagen. Heeft een aardige tijd geduurd.

 Scarlett is nu nog steeds dat kleine katje, wat Sissi ooit is geweest en nog steeds leek te zijn, totdat Scarlett verscheen. Toen zag, realiseerde je je pas, dat Sissi geen enorme grote kat is, maar zeker ook geen kleine kat meer is. Ze valt in het niet bij Snoepie, die de afgelopen mndn zijn model aardig heeft bijgewerkt. Hij is niet meer de oversized theemuts die hij was, maar hij blijft een van de grootste katten hier in de direct omtrek.

 Net als in Frankrijk hebben de beide oudere katten hun eigen territorium. Scarlett rent een beetje met de een en dan de ander mee. Ook zij zal haar eigen terrein opeisen met bijbehorende dreig en bijna-vecht situaties. Er lopen hier meer katten rond dan alleen de mijne. Het voordeel van mijn club is, dat ze goed gevoerd worden en niet van hun muizenscore afhankelijk zijn. Altijd op volle kracht kortom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten