zaterdag 14 september 2019

Massaal

 Nog een uur winst bij aankomst in Lissabon. Al met al 13 uur erop zitten en we zijn er nog niet. De stad nog uit, naar de kust en een slaapplek vinden. Mn dat laatste heeft prioriteit.

 Het valt me op, dat je tegenwoordig bij aankomst op een vliegveld met regelmaat weer door het zg taxfreegedeelte richting uitgang moet. Volgens mij was aankomst en vertrek ooit veel duidelijker gescheiden. In Lissabon maken ze er helemaal een potje van en laten je van de ene kant van de luchthaven dwars door alles heen helemaal naar de andere kant lopen. Dat mocht rustig een rondleiding heten. Lijkt me stug, dat die bus niet een stuk dichter bij de bagageteruggave had kunnen stoppen. Aan een douane-/grenscontrole kan het niet liggen, want die heb ik pas na het afvangen van de koffer gezien.

 Ff snel de auto regelen zat er ook niet in. Niet bedacht dat nog een paar...... anderen ook een huurauto geregeld zouden kunnen hebben. De doorgang met de verhuurbedrijven zag zwart. Nummertjes trekken geblazen, gelukkig per bedrijf. Helaas stond bij het via LH geregelde bedrijf het halve vliegtuig in de rij. Maar weer wachten, dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten