vrijdag 13 september 2013

Vertrek(ken)

 Zeurende katten, zeurende honden, zeurende vrouwen, zeurende banken ... mist alleen de belastingdienst nog en dan is het stelletje compleet. Nou ja, het agentenvolk moet je ook niet onderschatten, maar ik heb daar hier niet zoveel last van. Zal dat ff gelijk afkloppen, voordat het als een uitnodiging wordt gezien. Iedereen zo gauw mogelijk geven wat hen toekomt, wat iets anders is, dan ze zouden willen en dan hopelijk ff rust aan mijn kop.

 Die kop hoop ik de rest van de dag uitgeschakeld te kunnen laten. Gewoon op standje "Dom", denkkracht gelijk nul en enkel de automatische piloot op stand by. Nergens mee bezig zijn, me niks afvragen, gewoon doen wat voor mijn voeten komt of er met een grote (of kleine) boog omheen lopen. Geheel naar keuze. Ik kan vanuit mijn Pc-plek geen 2 meter welke kant dan ook op zonder uit te kijken. Ik zou mijn nek breken. Dat is een handeling met een hoog oplossend vermogen, maar staat wel zo slordig.

 Het is net als met op vakantie gaan of anderszins een tijdje ertussenuit piepen. Je kunt de boel maar beter aan de kant hebben voor vertrek dan de deur achter een mesthoop dichttrekken. En als dan ook nog de koffer klaar staat, wil ik maar één ding: weg. Zo dus, maar dan zonder terugkomen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten