donderdag 12 september 2013

Trouvaille

 Soms tref je, op de momenten dat je bijna zwart zou willen zien, een leuk klein bont vlekje. Nog zeldzamer is het, als dat onverwacht kleurrijke spettertje een bruikbare alternatief blijkt te zijn voor kortelings betreden, maar daarom niet minder plat gemaakte paden.

 Naast dêbacles reikt de Carrefour je ook mogelijkheden aan. Eindelijk een vorm gevonden voor al die honderden negatieven, contactafdrukken en zelfs een paar dia's ...... Boeken. Compleet shit natuurlijk, maar prachtig. Eindelijk een redelijke en bovendien handzame vorm voor al die, met de grootste zorgvuldigheid gemaakte plaatjes. Vast niks nieuws, maar je loopt tenslotte niet elke dag tegen een tegensputterende automaat aan en leest al wachtende, uit verveling alles wat in de buurt aan letters op papier ligt te liggen.

 Rest een luttel hobbeltje, waar ik mijn interesse ooit al eens in heb laten boren, het zooitje moet natuurlijk wel digitaal zijn. En hoe vanzelfsprekend het ook allemaal lijkt vandaag, gisteren ging dat toch echt anders ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten