zaterdag 21 september 2013

Perigueureren

 Het was weer zover. Kort de neus buiten de deur steken en andere lucht opsnuiven. Limoges hadden we al gehad deze week, dus Brive, Perigueux of helemaal toeristisch Sarlat, Figeac, Cahors. Mijn terrasbehoefte komt op in alle genoemde plekken aan z'n trekken. Vraag is hoeveel km's ik er voor over heb. Weinig. Dan blijven de eerste twee over en geniet Perigueux gezien z'n terrasrijkdom de voorkeur. Allez, dus!

 Prachtig weer, rustig lijf, kalm hoofd .... op wat minor details na (zoals goed gezelschap) is het vrijwel perfect. Onderweg niet teveel bestuurders met petten voor mijn bumper en ter plekke voldoende parkeerruimte. Perigueux verwend me!

 Neergeploft op het terras van La Place. Gewapend met mini en phone kan weinig meer stuk. Zou je denken. Nou, dat kan dus wel. Mooi even niet opgelet op de batterij-inhoud van de telefoon. Die was nog maar een paar procent van z'n einde verwijderd. Helaas naast drank en eten geen Wifi in de aanbieding. De mini kan dus het verlies van de foon niet compenseren. Tijd dat ik die dual-sim regel.

 Uren later, na een wat andere middag dan bedacht, met een grote omweg teruggereden. Heerlijke dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten