vrijdag 13 september 2013

Bezoek

 Daar zijn ze weer.... Goeiemorgen Verenigde Staten. Goeiemorgen Servië. Ik zal verder niet te hard roepen, anders kan ik dadelijk de vodka koud leggen. Oekraïne zal trouwens ook wel niet vies van een slok zijn. Mag hopen, dat ze mijn koude start weten te waarderen. Als ik straks niet-virtueel mijn nest uitkom en met een hete en hopelijk niet-zure koffie voor het scherm plaatsneem, zal ik nog ff zwaaien.

 Houden we over: Frankrijk, Duitsland en Nederland in oplopende bezoekersaantallen. Je zou bijna ook aan deze bezoekers gaan twijfelen. Gelukkig vertonen ze geen gedrag, dat naar bots zou kunnen verwijzen. Enige regelmaat is hen -gelukkig- geheel vreemd.

 Je zult toch schrijven voor een miljoenen publiek, of doe een goede Nederlandse doorsnee en met die last op de schouders voor je schermpje zitten. Als je niet weet wat een block is, dan is dit volgens mij de snelste manier om erachter te komen. Tenzij je d'r weer op geilt natuurlijk. Ach, al die verkeerde neigingen ook steeds weer. Punniken, dat is het enige wat voldoening schenkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten