donderdag 26 september 2013

Slaapplek

 Wat kunnen hotels toch deprimerend zijn.... Misschien is dat wel de reden, dat ik al een tijdje wat makkelijker in een sterretje meer ipv minder. Lukt dat eens niet of je denkt weer een keertje, dat het toch eigenlijk onzin is, want het is toch maar één nachtje slapen, dan is de eerste stap over de drempel meestal voldoende, om je uit je droom te helpen. Zo ook deze keer.

 Ibis is al geen sterrenlocatie, maar als het hotel zelf niet te oud is, je het ontbijt beperkt tot de koffie en 's avonds buiten de deur eet ipv je te laten verleiden tot hun magnetrongestuurde kookkunsten, dan is het best een acceptabele plek. Tenminste ... voor één nacht. Die tent zat helaas vol en nog wat van die localiteiten in de directe omgeving. Uiteindelijk in een B&B terecht gekomen. Dat is het dan toch niet helemaal, tenzij je misschien al uren aan het zoeken bent geweest en je een overnachting in de auto begint te overwegen. Een soort F1 maar dan met douche en plee op je kamer en een paar uur per dag inchecken door een mens en niet de automaat bij de deur.

 Dan mag het best schoon zijn, ik uiteindelijk redelijk slapen, hier zien ze me alleen in noodgevallen terug en dan niet vanwege de sigarettenlucht die de airco naar binnenblies, die zet ik toch steevast uit, maar die sfeer ..... Het is als een hippie, die kan zich drie keer per dag douchen en toch ziet ie er ongewassen uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten