zaterdag 7 september 2013

Chicken

 De kippenpoten (of is het kippepoten, want ze zijn, neem ik aan van één kip!) van een week over tijd in de pan gegooid waar het vet van de Roemeense worsten al wat langer in lag te geuren. En dat terwijl ik die kippendingen zeker weten geen week of meer geleden gekocht hebt. Misschien beter opletten de volgende keer, maar je ziet het maakt geen moer uit. Het rook nog erg naar 'niet bedorven'. Bovendien consumeer ik 'mijn' kippen niet rauw of rosé maar dubbel en dwars doorgebakken. Geen enkel probleem dus, zelfs niet als ze zich ondergescheten hebben bij het slachten, wat mij tamelijk vanzelfsprekend lijkt. Hetzelfde geldt voor de eieren, die dan in de grote aanpak waarschijnlijk een beetje afgespoeld worden, maar ik krijg ze uit eerste hand, niet altijd maar vaak met stront versiert. Tja, als de mens daar al niet meer tegen kan, moet ik gauw ff mijn weddenschappen mbt de eindtijd bijstellen!

 Stelletje mierenneukende (want dat blijft absoluut niet bij eentje!) Europese regelneven. Van leven ga je dood en alhoewel het lijkt alsof we dankzij de regeltjes een ietjse langer bestaan genieten, draaien die lui de soort met grote voortvarendheid de nek om. Met een beetje goeie wil lukt het deze eeuw nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten