zaterdag 14 september 2013

Geestig

 Laat ik nou vanochtend, toen ik beneden kwam, alles behalve verbaasd zijn geweest, dat de honden het droge brood links hadden links liggen. Na een nacht, waar horror-schrijvers van het subtiel verneukeratieve soort een aantal schoolvoorbeelden aan zijn misgelopen, zagen de honden een weinig fris ogende baas de huiskamer in schuiven. Nou blinken die viervoeters tegenwoordig ook niet meer uit in overdonderend enthousiasme, maar mijn verschijning hadden ze tienvoudig in de kleine teen zitten.

 Tjee, het gebeurd steeds minder, dat is mooi meegenomen. De afnemende frequentie maakt echter, dat je voorbereiding te wensen over kan laten cq. het zooitje je overvalt. De voors en tegens afwegen laat ik maar zitten. Blij toe dat het laatste stukje van de nacht een neiging richting saaie normaliteit vertoonde. Om de haverklap wakker worden is als continu vragen moeten beantwoorden, als je zit te lezen. Dat werkt dus niet en dan hebben we het niet over wat echt vervelend is, nl. de manier waarop je slaap wordt verstoord.

 Maar goed, het leven is plussen en minnen en als de minnen plussen is het zaak de plussen te beminnen!! (Aha!! Copyright bij deze!!) Een paar positieve berichten in de mail, een daginvulling die weinig ruggesteun behoeft en daar gaan we weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten