vrijdag 1 oktober 2021

SvZ

 De kantlijn ruimen voordat de kantlijn vol is. Het is weer 'ns wat anders. Weg september. Weg slechte mnd. Op naar beter en hopelijk het nodige mooie nazomerse weer. Een maand mantelzorg voor de boeg. Ik weet nu al, dat het mijn hobby niet zou zijn. Niet alleen niet doen, maar ook niet ondervinden. Het idee afhankelijk te zijn van een ander voor de meest basale zaken is een horror-scenario. Maar oké, ik hoef nu alleen maar te helpen.
 
 Oktober gaat de puntjes op de 'i' zetten wat de onderzoeken betreft. 'Daarna kan de behandeling beginnen'. Zo'n opmerking door de telefoon is wat men hier 'overleg' noemt. Daar zal toch wat meer aan vooraf moeten gaan. Ik ben niet gemaakt om als speelbal te fungeren in de handen van een arts. Het lijkt me stug dat we in alles dezelfde belangen hebben. Informatie, naakte feiten, onverbloemde scenario's. Ik wil weten waar ik aan toe ben, voor ik ergens aan begin. Woorden en blauwe ogen zijn niet voldoende.

 Voor de rest dus hopelijk veel tijd voor het opschonen van mijn tuin en minimaal het vullen van de kasbak. De constructie van de serre heb ik in feite al uit mijn planning voor dit jaar weggestreept. Het staat reserve voor als de zaken ineens ongekend soepeltjes verlopen en meer werk verzet kan worden dan ingeschat. Een kans die ik maximaal vrijwel nul inschat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten