zaterdag 9 oktober 2021

Zeurderig

 De honden droog kunnen uitlaten of ik het ook droog houd bij het kneuzen van de druiven is de vrg. Je wilt tenslotte geen water bij de wijn. Toch? Het miezert inmiddels. Dat was twee dagen geleden niet gebeurd. Had ik wel de voorgenomen planning moeten inhouden. Ja, had ik maar ... Had ik maar bij moeders thuis gebleven. Als ik iets absoluut nooit wilde in mijn leven, dan was het onder moeders vleugels blijven hangen. Zelf doen, zelf incasseren. Al betekent het, dat ik straks het hele druivenzooitje naar de tuinkamer moet verplaatsen voor het kneuzen. Zo gebeurd met het steekwagentje. Dus, wat zeur ik nou?
 
 Ik zeur. Mijn hoofd zeurt. Het weer zeurt. Alles zeurt vandaag. Dat straks na de koffie maar eens doorbreken. Hoe? Ik ben stik benieuwd naar de nwe indeling van de Penny en of het aanbod veranderd dan wel, liefst uitgebreid is. Ik kan me bijna niet beheersen. Grapje. Moet sowieso boodschappen doen. Mijn melkvoorraad is bijna nul. En dat is met de koffie toch een belangrijk ondersteunend element voor mijn begin van het dagelijkse leven. Met acht liter haal ik geen zeven dagen.

 Misschien maar mee beginnen. Geef ik het weer de kans zich te verbeteren en mezelf om het gesleep met de druiven te voorkomen. Het zijn toch al rare dagen, daar kan boodschappen doen voor negenen ook nog wel bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten