dinsdag 5 oktober 2021

Actiever

 Weer geen tuin dus vandaag. En morgen zie ik het er ook niet van komen. Vele mooie tuindagen verloren gegaan. Deels helemaal en deels aan andere bezigheden. Het zij zo. Meer is er niet van te maken. Voel me ondertussen weer redelijk normaal, als ik het hoofd ff buiten beschouwing laat. Trek een dag van 7 tot 20:00 zonder problemen. Zit niet door de dag voor het scherm te slapen en lig het ook niet in bed te doen.
 
 Je levert wel in. Oa op het terrein van het koken. Ga om 8 uur 's avonds niet nog eens uitgebreid met de pollepels staan zwaaien. Ook niet als de lunch er al bij ingeschoten is. Dan ruk je wat aanwezigheden uit de (koel)kasten en maakt er een koudbuffet van. Vis, kaas, brood, chutney, verse augurken en tomaten, glas wijn erbij en klaar is Kees.
 
 Ook de avond, die al niet mijn sterkste moment van de dag was, gaat er niet op vooruit. Veel verder dan wat standaard websites na lopen zit er niet in. Misschien trekt dat bij, als ik zoals vandaag weer meer avonden van een 'normale' lengte weet te voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten