woensdag 27 oktober 2021

Geklaard

 Zò, weer een beetje geloof in mezelf terug gewonnen. De laatste kruiwagen ging op het tandvlees, maar ik heb het gezaagde hout niet buiten, aan de straat laten liggen. Het ligt -mooi gestapeld- nog steeds buiten maar dan op de binnenplaats. De hoeveelheid is ruimschoots meer dan de afgelopen jaren, misschien wel het dubbele. Je betaalt er natuurlijk wel voor. In principe prettig natuurlijk zo'n hoeveelheid, al is het meer dan we in één seizoen verstoken ... normaal gesproken. Het is de vrg of we het op de daarvoor bestemde plek kwijt kunnen als het gespleten is. Bovendien komt het me dit jaar in feite niet uit. Het maakt het tekort aan tijd alleen maar groter. 

 D'r ligt nog een aardige hoeveelheid die gezaagd moet worden, voordat met het splijten begonnen kan worden. Maar dat heeft ff een mindere prioriteit. De komende dagen gaat het om bloembollen. Gladiolen eruit en tulpen erin. Voor die tulpenbollen moeten dan weer eerst de laatste wortelen geoogst worden en verwerkt (later). Het is minder dan vorig jaar maar was nog steeds teveel om gaande het seizoen te verbruiken.

 Hoop dit uiterlijk in het weekeinde geregeld te hebben. Zal dat niet te hard roepen. Voor je het weet, lig ik er weer een dag of wat uit. Weinig vertrouwen in mezelf, wat dat betreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten