woensdag 6 oktober 2021

Geneuzel

 Het was al geen grote wereld meer en de krimp zet door. Nog ff en ik ben dorpser en boerser dan de gemiddelde dorpsgenoot. Betrapte me gisteren op een zekere mate van verwachting mbt activiteit bij de Penny. Maandag bleek de tent ineens gesloten wegens verbouwing. Zaterdag gaat de boel weer open en ik ben werkelijk benieuwd naar de veranderingen. Zullen het verbeteringen zijn? Uitbreiding? Of is het de obligate omgooi maar dan net iets ingrijpender?

 Waar een mens zich mee bezig kan houden bij gebrek aan wereldse betrokkenheid. Nog een jaartje en ik maak me drukker over de 'bruma' dan over het sluipend oprukken van wat zomaar een socialkredietsysteem zou kunnen worden, de klimaatverblinding of het diversiteitsgelul. Ja, wat gaat de Penny ons voor nieuws brengen? Wordt een medewerker gepromoveerd tot slager op een vers vlees afdeling? Krijgen we een koffiecorner? Worden de kassa's naar de groentenafdeling verplaats en omgekeerd? De loop 90º gedraaid? Aanbod uitgebreid?

 Dat laatste is natuurlijk het enige wat enige zin maakt samen met een vergroting van het winkeloppervlakt. Een week lijkt me voor een aanbouw wat aan de krappe kant. Dan hadden er al bouwactiviteiten moeten plaats vinden. Zal wel een anticlimax worden met een ander kleurtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten