donderdag 21 oktober 2021

Slordig

 Het was me wel weer een dagje gisteren. Ze kennen me er inmiddels bij naam. Lijkt me geen positief teken. De oorspronkelijke reden voor mijn aanwezigheid was binnen een paar minuten gepiept. De extra activiteit vanwege mijn hoofd was andere koek. Ouderwets zitten en wachten. Niet direct een uitslag. Eens diep ademgehaald, naar de Starbucks gelopen, mijn koffiebehoefte aangevuld en naar de garage voor het plaatsen van de 'nwe' ruitenwissermotor.
 
 Sibiu nog niet uit hoorde ik via Mariana dat ik een recept kon/moest afhalen. Ergens in mijn oor-, neus- en keelomgeving is blijkbaar iets ontstoken met de ellende in het hoofd tot gevolg. Het zal wel. Weer een antibioticum (oa). Moet inmiddels een aardig deel van het mogelijke aanbod gehad hebben. 

 Thuis als eerste de bijsluiters in het Nederlands opgezocht. Het gebeurt niet vaak, maar soms is het raak en deze keer dus ook. Hebben ze weer eens niet opgelet op wat ik voor de rest moet slikken vanwege mijn aangeslagen pomp. Volgende keer zien dat ik de boel kan controleren, voordat ik het aanschaf. Het kost je de kop niet, maar nu heb ik rommel liggen, waar ik nooit wat mee ga doen. Ondertussen werken de ruitenwissers weer. Dat is tenminste iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten