woensdag 6 oktober 2021

Opgejaagd

 Op naar de volgende overvolle dag. Voorlopig de laatste met een temperatuur boven de 20º C. Voorlopig of tot maart volgend jaar? Dat laatste zou best nog wel 'ns kunnen. Het water in de emmer met wortels in de tuin was bevroren. Nog geen reden om de schaatsen uit het vet te halen, maar de zoveelste herinnering van de winter, dat hij oprukt.

 Het vooruitzicht van de dag maakt, dat ik het blog niet ontspannen omhels. Het heeft iets van 'Ff schrijven, dan kan ik aan de slag'. Dat is het niet, zo is het niet bedoeld en zo gaat het hopelijk niet te lang duren. Het zijn de enige verplichtingenvrije uren van de dag, die aan mezelf zijn. Uren die gekoesterd willen worden, mogen worden, werden. Ze vormen voor het moment meer de aanloop naar mijn zorgtaakjes, waarna de dag me verder in beslag zal nemen ipv omgekeerd. Zelfs met 48 uur ga ik niet halen wat wel gehaald zal moeten worden.

 Nog maar een LM. Toen ik daar vanochtend de melk voor uit de koelkast pakte, dacht ik, die zou een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken. Niet echt de juiste timing. Alsof ik niet genoeg te doen heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten