maandag 4 oktober 2021

Doedag_02

 Niks bijzonders te melden. De dag met doen verdaan. Na de middag in de tuin aanbeland en daar een redelijk stuk opgeschoten. Hoewel 'redelijk' en 'opschieten' eigenlijk niet samen gaan. Een raar gevoel in mijn lijf deed me na een paar uur vermoeden, dat stoppen misschien zo gek nog niet was. Daar aan toegegeven. Het lijf zit tegenwoordig tenslotte aan de knoppen. Te vroeg voor de honden, te laat om nog iets anders aan te pakken.

 Wel een partijtje wortels gerooid en in het water gegooid. Dat maakt het schoon schrobben morgen een stuk eenvoudiger. Daarna door de sapcentrifuge. Zien wat dat oplevert. Voor dat ene glas p.p. blijft het een stevige partij schoonmaakwerk. Daarom schermen ze ws ook met het feit, dat de onderdelen in de afwasmachine kunnen. Misschien dat ik dat ooit doe, maar voorlopig zie ik dat niet zitten.
 
 Voor die kleine porties is het beter om de Nutribullet aan het werk te zetten. Sneller, precies twee porties, geen afval en maar twee onderdelen om af te spoelen. Je moet wel water toevoegen of yogurt of iets anders wat de boel vloeibaar maakt. Meer smoothie dan sapje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten