donderdag 14 oktober 2021

Zoektocht

 Gisteren een dag van geregel gehad. Tegelkachel en schoorsteen moeten geveegd. Dat tweede is geen probleem, het eerste wel. Zelfs als ze het in de aanprijzing van hun kwaliteiten hebben staan, wil dat nog niet zeggen, dat ze het ook werkelijk doen. Zo uiteindelijk bij de bouwer terecht gekomen, die daar een pokke-end voor moet rijden. Niet handig, moet een volgende keer beter kunnen.
 
 Na nog wat ergernis over de elektriciteitsrekening, men blijft daar consequent achter bij de registratie van betalingen, het grootste deel van de dag besteed aan de zoektocht naar een ruitenwissermotor. Nieuw bestaat die blijkbaar niet meer en de tweedehands versies van de sloop bleken bij navraag steeds weer niet meer aanwezig of hadden ondanks een gelijk uiterlijk de verkeerd code-combinatie.

 Dan blijkt maar weereens, dat de manier doorgronden waarop zoekmachines werken een vak apart is. Ineens ook een Nederlandse site in de resulaten. Eentje waarbij notabene de motor ook in nieuw staat te krijgen was. Na nog wat verder zoeken uiteindelijk via Ebay bij een verkoper in Tsjechië terecht gekomen voor een nw of vrijwel nwe motor met de juiste codes voor de helft van de Nederlandse prijs en beduidend minder verzendkosten. Nu hopen, dat ik niet geflest word. Kan ik mijn auto straks ook weer gebruiken als het weer wat minder is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten