maandag 25 oktober 2021

Viraal_88

 Vannacht zijn de striktere regels ingegaan. Mag ik weer van 13 naar 24 met een mondkapje op mijn toet om besmetting van of door die ene kip dan wel koe te voorkomen. In principe dan. Voor de komende 30 dagen, maar iets zegt me, dat het daar niet toe beperkt zal blijven. Zonder vaccinatiebewijs mag je naar de kerk, de supermarkt, apotheek en tussen 05:00 en 22:00 uur op straat vertoeven. Ik weet niet, volgens mij is het aantal verkeersdoden in Roemenië groter dan de 1:1 Covid slachtoffers. Sec(!), dus zonder onderliggend lijden.

 Het wordt voor mij een steeds onbegrijpelijker verhaal. Er zal en moet gevaccineerd worden. Het voorkomt IC-opname voor het grootste deel, beschermt slechts gedeeltelijk tegen besmetten of besmet raken en het wordt steeds duidelijker, dat men met die eerste twee prikken niet langer vooruit kan dan 6 mndn. Dat gaat dus oa een 6 maandelijks circus van hervaccineren worden met bijbehorend registratie- en controlesysteem.
 
 En Covid raakt je er niet door kwijt. Dat is nog het mooiste. Er zijn zelfs specialisten die deze manier van vaccineren zien als dwang naar het virus toe om te muteren. Dan begint het hele circus weer van voren af aan. Ik pleit niet voor een scenario als bij de zwarte dood, maar een andere, algemenere aanpak, iets tegen Sars-virussen in z'n algemeenheid en/of middelen die het natuurlijke verloop fysiek versterkend ondersteunen, zou naar mijn idee slimmer zijn. Nu komen we in de situatie terecht dat door ontwijkgedrag de (over-)gevoeligheid alleen maar wordt vergroot. Zie de ontwikkeling van allergische aandoeningen in de afgelopen tientallen jaren. De rubbertegel-mentaliteit. Het ontkennen van de noodzaak tot afharden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten