maandag 3 mei 2021

Doorworstelen

 Overtollig bouillon in literbakjes in de diepvries gezet, de honden een deel van de lamsbotten gegeven, de kapotgekookte eieren gepeld en in water gezet, de gekneusde rauwe eieren in een kommetje laten lopen en in de koelkast gezet, de doorgekookte soepgroente naar de vuilnisbak bevorderd, de soepkip ontbeend, botten achter de soepgroente aan, het grootste deel van het vlees wederom in de diepvries en de rest aan de honden gevoerd. Als laatste ook de lamsbout en schouder in de diepvries gedropt. Eindelijk is er zoveel ruimte in de keukenjungle, dat van feitelijk afwassen sprake kan zijn.
 
 Of het vandaag nog zover gaat komen is afwachten. Het is lunchtijd. Eindelijk tijd om een geverfd ei te tietschen. Gisteren niet aan toe gekomen. Zo hebben meerdere Paasdagen ook nog een praktische functie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten