zondag 18 augustus 2013

Veranderingen

 De wisseling van appartement naar hotel was een bewuste keuze. Achteraf had het verblijf in het appartement rustig langer mogen duren, maar het aansluitende hotel had ik niet willen missen. Boodschappen doen en koken zijn twee sterke aantrekkelijkheden, maar ook het rondom verwennen is niet verkeerd. Het enige nadeel bij het laatste is, dat de geboden variatie qua restaurants en menukaarten slechts zelden voldoende afwisseling geeft om een week te vullen. Dat was zelfs in Rome een beetje een tegenvaller.

 Ik moet ook hier trouwens niet denken aan zeven dagen buiten de deur eten, alhoewel ik hier voldoende kennis heb om voor de gewenste variatie te zorgen. Die kennis ontbreekt in een plaats als Rome, terwijl de mogelijkheden -lijkt me- ruimschoots aanwezig moeten zijn. Op een eiland, in een klein pittoresk dorp overspoeld door toeristen is dat misschien iets teveel gevraagd.

 Pizza's, pasta's en vis. Weliswaar kraakverse vis maar daarin dan weer helaas, helaas weinig variatie. Van de grill of van de grill, dat was de keuze. Natuurlijk is er ook in dit soort kleine plaatjes meer te vinden, maar dat kost tijd en de behoefte om met andere mensen bezig te zijn. Tijd was er beperkt maar voldoende, die andere mensen konden me, zoals gewoonlijk gestolen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten