woensdag 7 augustus 2013

Rondrit

 Na een hoop wikken en wegen, vooral nut afwegen tegen blinde hebberigheid, de flappen onder het matras vandaan gehaald en al natellend de laatste check gedaan. En ja, ook dit viel in het voordeel van de economie uit. Een paar fictieve kilo's lichter mezelf in de auto gezwierd en stadwaarts getogen. Gaan we die vakantie nog een extra tintje extra's geven.

 Het stalen ros weggezet, kopje koffie genoten om het verlangen verder richting top te duwen en hoppa de meest voor de hand liggende winkel ingedoken. Na wat omtrekkende bewegingen en een 8-tal Cd's op weg naar de afdeling electronisch smul- en smikkelwerk. Rondlummelend winkelpersoneel aan het vestje getrokken en verzocht het door mij gewenste uit de schappen te trekken. Daarvoor moet eerst het voorraad beheer geraadpleegd worden en ... tja, het bedrijf heeft het wel, maar niet in dit filiaal. Ik hoefde het maar te bestellen en over drie of vier dagen, misschien een week zou ik het in ontvangst kunnen nemen. Bestellen is iets compleet anders dan hebben en bovendien lig ik over drie dagen ergens ver weg in de zon en wil ik dat ding hebben en niet er verlangend op zitten te wachten.

 Allez! Wat zijn de alternatieven. Van de Fnac te voet naar de boetiek van Orange, maar die verkopen wel de internetaansluiting, die je nodig hebt, maar niet het ding zelf, tenzij gecombineerd met een 24 maanden durende idiote betalingsverplichting. Ok, wat nu? Zo snel laat ik me niet vangen. In de auto naar de Carrefour. Niets. Naar de andere kant van Limoges: Darty en Boulanger. Nada. Via LeClerc terug het centrum in, want de lunchpauze is inmiddels gepasseerd en uiteindelijk zowaar in een heuse Apple shop terecht gekomen. Wist niet dat Limoges het had. Maar helaas: Noppes!

 Schiet niet zo op met de economie op deze manier. Dan maar zonder nieuw speeltje naar de zon. Wel jammer, had me nou zoooooooo leuk geleken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten