vrijdag 30 augustus 2013

Record

 Over tempo zouden we het vandaag niet hebben en qua snelheid van werken was dat, zoals altijd eigenlijk ook weinig interessant. Ik zal niet in het befaamde bierboek belanden vanwege de snelheid van grasmaaien. Dan is de kans groter, dat me dat lukt met het verorberen van levende goudvissen, al staat me het idee knap tegen.

 Toch 'en passent' een persoonlijk record gebroken. Na veertien, sorry vijftien, nee zelfs zestien dagen weggeweest te zijn, ben ik in minder dan een week na terugkomst zo'n beetje volledige in de running qua wat zou moeten. Niet slecht!! Heb dat record meestal de andere kant op gebroken en niet alleen sinds ik me in het Franse land loopt te ergeren aan de ongewenste invloeden op mijn toekomst. Daar kon ik in Utrecht al wat van.

 Dus valt er wat te vieren, zou ik zo zeggen. En weet je wat? Dat ga ik deze keer zelfs niet doen. Ik ga niet de dag van morgen belasten met de wensen van vandaag, maar ik schat zo in, dat het morgen gewoon een werkdag wordt. Huishouden, moestuin, gras. Het is zoeken naar de juiste verhouding, maar wie weet, zit er smaak aan die cocktail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten