vrijdag 9 augustus 2013

Pizza Pino

 Inspiratiebron en vooral een aardige Italiaan voor de gigantische omvang van de zaak. Wil je een echt goede Italiaan dan moet je naar 'Il Convivio', maar daar stond mijn hoofd niet naar. Geen afzondering vandaag. De papillen leveren maar in voor de pupillen!

 Het is druk. Op het terras maar meer nog op straat. Massa's mensen schuiven van rechts naar links voorbij of in tegengestelde richting. Naast me zit een groep Nederlanders in Costa Bravo uitdossing. Allemaal van forse lengte en dubbel zo forse breedte. Als de dino's ten onder zijn gegaan aan hun omvang is het misschien een idee voor de mensheid om daar een tikkeltje aandacht aan te besteden.

 Maar soit, het gaat zittend op het terras om de verschillen en die verschillen passeren en omringen me in ruime mate. Kleuren, talen, dimensies, geslachten, smaak en vooral het gebrek daaraan en ga zo maar door. Mijn maaltijd zit erop en ongevraagd verschijnt daar de rekening. Als ik iets verafschuw qua horeca dan is het dit wel. Dus nog een koffie en graag een grappa erbij. Knarsetandende verontschuldigingen, maar weer een rekening .... dus niet mijn laatste koffie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten