donderdag 29 augustus 2013

Tijd

 En daar is de volgende dag ... Snel ff de afgelopen 24 uur onder de mat vegen en hop-hop verder met het normale bestaan. De afwas laten we nog maar een dagje voor wat het is en richten onze blik naar vooralsnog onbekende doelen. Verder met de lekkende daken, die me vannacht niet voor de eerste keer hebben beziggehouden. Een heldere verbeelding met, zoals altijd bij droombeelden, meerdere mogelijkheden. Zoek maar op en kies. Meeste stemmen gelden en daar zal ik me dan aan houden.

 Ondertussen door met mijn repatriëringsprogramma. Denk dat Limoges een aardige volgende stap is, komt het alsnog van die aardig gedekte tafel en dat glaasje champagne. Wedden?

 Het gaat goed en daar doen die zwarte vlekken links en rechts niks aan af. Het is erger geweest, vele malen erger, dat realiseer ik me gelukkig steeds sneller en daar ben ik alles behalve tervreden mee. Veel van mijn perfectionisme is al gesneuveld, ik weiger echter werkelijk om me bij de ongewenste feiten neer te leggen. Maar dat is voor straks, niet voor vandaag. Nu eerste zien dat mijn hoofd zich bij de rest voegt. Kunnen we samen verder. Lekker saampjes. Hmmmm. Gètver!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten