donderdag 30 april 2015

Duaal

 Een klassieke situatie: goed nieuws en slecht nieuws! Maakt verder niet zoveel uit wat eerst komt. Het een heeft onlosmakelijk met het ander te maken en de toch al tot het uiterste opgerekte mogelijkheden zullen er zeker weten qua bewegingsvrijheid niks bij krijgen. Het wordt opnieuw knikkers tellen en indien nodig het spel in andere banen leiden.

 Oktober werd november, november werd december, toen werd maart juni en vervolgens juli en nou wordt het september ..... en dan moet niks misgaan. Bijna een jaar waar vier maanden een aardig gemiddelde is. Heerlijk toch om geen gemiddelde te zijn .... Vooral anders, kleur, bijzonder zijn en meer van die in het oog springende overbodigheden. Ik doe mijn anderszijn graag zelf en dat op een manier die niet opvalt. Daar hoef je geen grijze muis voor te worden.

 Vrees dat mijn benadering nog ff op zich gaat laten wachten. Eerst september halen. Voldoende kaarsjes branden om tot aan een goed eind in de baan te houden wat op de rails is gezet. Voor de centen vinden we dan wel een oplossing of we gaan op houtjes bijten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten