maandag 25 november 2013

Voer

 Als je de eendjes niet voert, komen ze niet langs. Ondankbare krengen, net als ieder ander beest inclusief het exemplaar, dat zich zo graag buiten de kudde plaatst: De mens. Geen input geen repons ... En welke deel van die buitenbeentjes vraagt het meest om input ..... Ja, ja, ja, maar daar ga ik het nou niet over hebben.

 In het weekend de Amerikanen weer rijkelijk over de vloer gehad. Voer genoeg en dan wil de meute wel happen. Ik snap nog steeds niet precies hoe het werkt, maar als ik me gedeisd houd, zie ik geen Stars-and-Stripes voorbij komen in de statistieken. Men wil uitgenodigd, uitgedaagd, gestimuleerd worden, maar waarom? Moet nu toch maar eens werk van die vraag maken en onderduiken in de digitale wirwar, die Google pretendeert te ordenen, maar niet heus. Net als in het land van de blinden, is ook in de digitale warboel diegene koning, die toevallig een oogje heeft. Maar of die daar nou wel of niet mee kan zien, wat er te zien valt, is een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel andere zaak.

 We, of laat ik het bij mezelf houden, ik word al jaren verneukt door die onzin. Ben alleen net als bij boodschappen bij diverse specialisten ipv een supermarkt, te lui om meerdere zoekmachines te raadplegen en indien nodig zelf te gaan graven. Middelmaat, dat is de glijbaan naar de algehle ondergang. Bye, bye, mensheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten