zaterdag 16 november 2013

Môggu

 Ontwaken met het verwijderen van de maaginhoud van een van de honden, rijkelijk verdeeld over de beschikbare vloer, werkt niet in het voordeel van enthousiasme-versterking. De geur van zure melk, de kleur van curcuma en de consistentie van snot. De trut kon kiezen uit vloerbedekking, parket en een tegelvloer en heeft in haar wijsheid besloten de laatste over te slaan.

 Zund toch, had ik zo lekker geslapen, ben goed wakker geworden en had me toch een trek in een bak koffie. Dat plaatje is inmiddels wat naar beneden bijgesteld. Aan die bijna zes aaneengesloten uren slaap verandert gelukkig niets, de koffie smaakt daarentegen slechts matigjes en het goede gevoel, waarmee ik wakker werd, kijkt afwachtend om het hoekje.

 Weekend, zon, nog steeds geen vierde kat, betere vulling van mijn vel dan afgelopen dagen .... Wat nu? Vooral niks overhaasten. Zien wat zich aandient en de overdaad aan onmogelijkheden op gepaste afstand houden. Mocht dat vandaag lukken, dan mag ik niet klagen en moet wat anders verzinnen om de volgende stukjes te vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten