maandag 6 juni 2022

Worst

 Na het uitstel van Heart of Russia is nu officieel bekend gemaakt, dat SCS aan de slag gaat/is met wat 'West Balkans' gaat heten. Voormalig Joegoslavië incl. Albanië. Het wordt 'as soon as possible' beloofd. Benieuwd wat dat gaat betekenen. Dit jaar nog?

 En zoals altijd zijn er de enthousiaste reacties maar vooral ook kritiek. De fanschare had Griekenland erbij gewild. Je kunt het als maker maar moeilijk goed doen. Is het niet meer, dan wil men wel anders. Zijn het geen andere landen dan is het meer technisch geneuzel van hen die het simulator deel meer ingevuld willen zien qua besturen van een truck. Dat zijn de spelers met stuur, pedalen en koppeling. Het zal me als toetsenbordvirtuoos aan mijn reet roesten. D'r zijn nu al meer toetsen met een functie dan me lief is. Kilometers maken ipv het juiste geluid bij een handgeschakelde bak of echte deuken na een botsing.

 Benieuwd wat het gaat worden. Of ze bijv. bij Kroatië ook een aantal eilanden meenemen in de kaart met berijbare wegen. En of de landschappen een beetje lijken. Ik ben aardig rondgetrokken in wat nu Slovenië, Kroatie en deels Bosnië-Herzegovina heet. Voor mij was het logischer geweest dit deel voor het Europese deel van Rusland aan te pakken. Qua ligging en aansluiting hadden zelfs Wit-Rusland en Oekranië wat mij betreft voorrang gehad. Maar ik ben SCS niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten