zondag 19 juni 2022

Vieren

 Onbedoeld in slaap vallen. Het is misschien ook teveel gevraagd om je na de afgelopen tijd ff voor de lekker op bed uit te strekken. Bed. Plat. Pavlov. Van de wereld. Niet een paar minuten maar geslagen twee uur. Direct de middag de middag gelaten en een lunch buiten de deur genoten. Daar is Mariana altijd wel voor te porren.

 Prachtige dag en nog meer, misschien wel prachtigere dagen in het verschiet. Op een terras van het uitzicht genoten. Prachtig groene heuvels en dalen met hier en daar een dorpje. Blik richting Cincu, een internationaal militair (NAVO) oefengebied. Het zal er druk zijn nu met het oorlogsgeweld in het buurland.

 Op de gekozen plek staat een feesttent voor trouwerijen en andere feesten, die hier zelden klein en intiem worden gevierd. Van die honderden gasten waren er ook een paar in het hotelgedeelte blijven slapen en kwamen successievelijk boven water. Direct herkenbaar aan veel te nette kleding voor moment en plek. De pizza smaakte wonderwel goed. Straks de hondenronde en dan hebben we de zondag weer gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten