dinsdag 4 maart 2014

Rot?

 Het is begonnen met een iPod, de mini versie met maxi scherm. Dat beviel wel. Voor in de auto werd het een iPod classic met meer ruimte voor muziek, dan ik aan cd's heb. Het shuffled niet in de auto, maar als ik daar verder niet moeilijk over doe, heb ik niks te klagen. De iPhone 4 heeft me, met enige moeite moet ik zeggen, de Nokia 8086 laten vergeten en functioneert nu bijna 3 jaar naar wens.

 Zo is Appeltje stap voor stap mijn leven binnen gedrongen. De laatste aanwinst was in september afgelopen jaar de mini iPad. Een wederom door veel gedub gekenmerkte keuze. Airbook of iPad viel steeds in het voordeel van de laptop uit maar weerhield me desondanks van de aankoop. De mini iPad verenigde naar mijn idee het beste van twee werelden en zo verscheen ook het tablet in mijn leven.

 Laat ik nou sindsdien de haat-liefde verhouding met Apple sterk uitgebouwd hebben in de richting "Haat". Batterij-problemen? Kabel-problemen? Aansluitingsproblemen? Adapterproblemen? Vooral problemen en dat met een stevige dosis onduidelijkheid. Het opladen van het ding is een soort verrassingsspel geworden. Krijg ik de batterij gevuld of gaat het me niet lukken?? Controles te over, niets lijkt stuk en toch werkt het niet...... Hé, Steve, draai je eens om!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten