zondag 30 maart 2014

Plaatjes

Het Krabbelen en Brabbelen blijft kriebelen. Nu, bijna een jaar.na mijn laatste plaatje, mis ik bij tijd en wijle nog steeds het er mee bezig zijn . Dat wordt dus reanimeren. De vorm was het niet. Eerst teveel tekst, later zo goed als geen tekst meer. Daar moet of beter wil ik iets mee. Voor de foto's weet ik het niet zo. Eigen plaatjes op het net plempen heeft niet zo mijn voorkeur. Zeker als een duidelijk kader ontbreekt kijk ik liever wat er zoal op het net rondslingert en dat is tenslotte niet bepaald weinig. Weliswaar steeds meer foto's met irritant geplaatste watermerken, maar ook nog voldoende schoon materiaal.

 Ik snap die lui ook niet, die een watermerk door een foto zetten. In het merendeel van de gevallen bederft het de foto compleet en gaat de zin van het plaatsen in feite verloren. Ik denk, als je de foto niet wilt delen, moet je het ding ook niet op het web willen showen. Klopt niet helemaal, maar watermerken is het ook niet. Foto's hebben wel meer nadelen. Zo word ik af en toe ongevraagd geconfronteerd met beelden uit het verleden. Ooit was het 'normaal' dat foto's werden nabesteld. Daar ben ik lang geleden al van afgestapt. Ik ben geen liefhebber van terugkijken naar wat geweest is. Maar de oude kiekjes opeisen gaat me nou net iets te ver.

 Plaatjes dus weer en praatjes misschien. Zin in, maar eerst nog wat (her)kauwen. Niet weer opstarten en hernieuwd afsluiten. Of was ik eigenlijk helemaal niet gestopt? Was het slechts een sabbatical? Tja, lullen gaat me gewoon beter af. Zeker op schrift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten