maandag 24 maart 2014

Eigens

 Een daggie voor mezelf. Auto "opgeëist" en stedelijke luchten gaan snuiven. Even geen deel uitmaken van een zoete inval noch gezeur aan mijn kop over zaken, die ik al tig keer uit de doeken heb gedaan. Gewoon een eind weg slingeren door het nog steeds overwegend dorre landschap. De ligging van de kuilen en geniepige bochten begin ik te kennen en aan de viervoetige verkeersdeelnemers ben ik bij daglicht inmiddels wel gewend. Nog wat meer routine en de cruisecontrol kan erop.

 Latte macchiato, verse jus en een stuk bijzonder lekkere chocoladetaart. Enige minpuntje was de plek. Een terras in een winkelcentrum is het niet echt en ook hier is het op maandagochtend gewoon maandagochtend. Ik was mijn kanon vergeten, maar die had in alle rust kunnen afschieten. Meer dan glasscherven had dat niet opgeleverd.

 Na mijn aandacht geschonken te hebben aan een puntje op de 'i' in de keuken, betere dozen voor de electra en de beschikbaarheid van onderdelen voor de mogelijke badkamer weer heerlijk terug gereden. Een paar leveranciers blij gemaakt, wat gegeten en nu mag ik me over het bijeen rapen van mijn rotzooi buigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten