maandag 31 maart 2014

Guillotine

 Ha, de kop is d'r vanaf. Van de week dan wel te verstaan. Qua bezigheden rolt het al vanaf donderdag, al zou je dat misschien niet zeggen. Realiteit en belevening zijn en blijven twee verschillende werelden. Soms water en vuur, soms water en olie, soms water bij de wijn. Maar soit, het aanrecht is geschoond.

 Het rare is, dat ik, maar misschien is het een algemenere afwijking, dan direct aan de slag wil met koken. Gelukkig ontbreekt de trek en kan de focus het aanrecht ontstijgen. De keuken verdient meer, zelfs beter en niet de keuken alleen. Voor het verwijderen van de grijze stoflaag en de vele spinnenwebben (Sorry, jongens.) wacht echter een heel wat vervelendere klus. De zooi! Er zijn spullen die hun plek nooit verlaten, er zijn spullen die iedere keer weer van plaats veranderen en er zijn spullen die nog geen eigen stek toegewezen hebben gekregen.

 De eerste categorie is geen probleem, de tweede een kwestie van hun plek wijzen, de derde categorie is waar de schoen wringt. Waarheen ermee? Gaan we nu nog de best mogelijke plek bedenken, als we dat jaren stug verdomd hebben, omdat het de moeite niet waard was ivm het aanstaande vertrek? That's the question.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten