zaterdag 22 maart 2014

Normaal?

 Zaterdag. Acht uur in de ochtend. Wederom een prachtige dag. Verder met de electra. Dozen in de muur plaatsen. Altijd verbazingwekkend hoeveel van de dingen in de muren verdwijnen, terwijl het er achteraf vaak nog te weinig zijn en ze ondanks zorgvuldige afweging en overdenken op onpraktische plekken terecht zijn gekomen.. Om over de meters buis en draad die er straks achteraan gaan maar te zwijgen. Dat gaan vele tientallen, zo niet honderden meters worden.

 Je ziet, geen afstand, geen leuke overpeinzing of kromme relativering, alles puur praktisch en nog te vroeg voor de onvermijdelijke ergernissen. Het zou goed zijn om de rest van het voorjaar hier te zijn. Goed voor een foutlozere voortgang van het werk en voor mijn humeur qua weerbeleving. In Frankrijk plenst het inmiddels alweer. De zee heeft wel wat, maar het bijbehorende klimaat in het westelijk deel van Europa een stuk minder.

 Het is tijd voor verandering. Dat was het al, maar nu is niet alleen de richting duidelijk, maar zijn ook de noodzakelijkheden bijna gerealiseerd. Het is als de koffers gepakt hebben, maar nog uren moeten wachten op het vertrek van het vervoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten