vrijdag 27 april 2012

Kijkers

 In de loop van de middag mensen, die bij een van de verkopende makelaars heeft aangegeven, dat ze geïnteresseerd zijn in deze plek. Geïnteresseerd zijn om de plek te zien. Op zoek naar 'íets groots'. De manier waarop dat gaat begint me inmiddels mateloos te irriteren. Van alle betrokken schijnt het altijd weer op mijn schouders neer te komen om de wensen van de rest te vervullen. De makelaar verstrekt geen informatie tenzij ik trek, duw en hamer, waardoor ik absoluut geen idee heb wat op me afkomt. De potentiële koper wil de ene keer weken van te voren weten, dat ik op het gewenste moment netjes op hem of haar ga zitten wachten of -wat meer regel dan uitzondering is- laat pas op het allerlaatste moment weten dat ze langskomen en verwachten, dat ik me in iedere gewenste bocht draai om dat mogelijk te maken.

 Ik snap ook wel dat mensen hier niet met een bod onder de arm binnenlopen, maar het percentage dombo's, dat hier moet rondlopen om tot de conclusie te komen, dat dit 'het' niet is, ontgaat me toch ook wel een beetje. Met de huidige communicatiemiddelen en bij alles wat qua info wordt aangeboden, mag je nauwelijks meer van een verrassing spreken als mensen uiteindelijk hier ter plekke verschijnen.

 Ik ga deze middag nog over me heen laten komen en daarna gaat de hele zooi over een andere boeg. Als mensen dit willen, hebben ze er maar wat voor over. Niet alleen de prijs, die in mijn optiek inmiddels meer een fooi dan een redelijke waarde vertegenwoordigt, maar ook mijn manier van met elkaar omgaan ipv "Ik kom en jij springt!". Fuck off.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten