zaterdag 13 augustus 2022

Toestand

 Of het nu goed, slecht, beter of minder gaat is moeilijk te zeggen. Van alle mogelijkheden iets. Vanochtend voor de afwisseling voor de Pc in slaap gevallen en daabij op een toets, toetscombinatie gedrukt, die het beeld verkleind. Bleek een paar uur later bij het heropstarten. De ongemakkelijke houding na enige tijd verwisseld voor het horizontale op bed. Uurtje leek me voldoende en te kunnen. Het werden er drie. Daarbij was het vanochtend ruim 1,5 uur later dan normaal.

 Het gaat nu weer, beter dan vanochtend. Na zo'n lange siësta kost het ff voor de verdwazing van je af is gegleden. Zometeen gewoon aan de slag, al leek het op bed, dat de dag zonder moeite helemaal verslapen zou kunnen worden.

 .... Waar zijn de woorden nu weer? Het typen moet sneller. De woorden glippen weg tussen het bedenken en het intikken op het toetsenbord. Een beetje zoals dromen je ontglippen als je de ogen opslaat. Af en toe passeert iets vluchtigs maar waar het onderdeel van uit maakte blijft buiten bereik. Tijd voor dom doe-werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten