donderdag 25 augustus 2022

Gelul

 Mijn dag is bedorven, wil niet opgang komen. Een moeilijk bedwingbare hang naar een hele serie gin-tonic's. Gelukkig niks dergelijks in huis. Buren schijnen de politie verteld te hebben, dat de honden met opzet op de vrouw zijn losgelaten. Haar man kan dat niet gezien hebben, die was te ver weg en z'n blik belemmerd door een maisveld. En dat hysterisch vrouwspersoon verteld wel vaker onzin. Zo hadden de honden ooit een kip genuttig (volgens hem) en waren het volgens haar acht stuks. Vrg is wat de politie met het verhaal gaat doen. Komt er nog iets van wederhoor?

 Het gaat goddomme om een halfuurtje in de ochtend en een zelfde hoeveelheid tijd in de avond. Een uur op een hele dag. Misschien een idee om daar een beetje rekening mee te houden? De heren, Ukkie en Bobby, reageren stukken minder opgefokt en zijn daardoor beter te controleren, hoewel ze in feite in hun tweetjes meer kracht hebben dan de dames met z'n drieën.

 Die trut wist gewoon dat ze risico liep. Het lijkt eerder op uitlokking dan wat anders. Tijd voor een partijtje ademhalingsoefeningen. Weer een tijdje geleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten