woensdag 17 augustus 2022

Opgegeven

 Het 'pièce de résistance' van de bakmiddag is er op het laatste moment niet van gekomen. Jammer maar teveel geïmproviseer voor iets waar geen ervaring in bestaat. Bovendien moet de deeg gemixt worden. Een brug te ver voor het Philips-mixertje dat misschien wel meer jaren d'rop heeft zitten dan deze mnd op mijn conto worden geschreven. En dat met een mixerkom, die zo vaak geplakt is, dat hij nog eens spontaan uiteen valt.
 
 Daar moet al jaren iets nieuws voor in de plaats. Bijv. zo'n Kitchen-Aid ding. De vrg of het gebruik zich loont heeft de aanschaf vooralsnog geblokkeerd. Simpelere versies zie je nauwelijks nog. Ja, handmixers, maar dat is net niet de bedoeling. Dat trekt mijn Philipsje nog wel. Als zo'n ding minutenlang moet draaien dan is een standaard meer dan handig. Wie weet komt het ervan. 

 En ooit gehoord van een springvorm van 34 cm?? Het komt mij reusachtig voor. Doorsnee 26 is max in mijn kast. En zo was er meer. Het recept blijft boven op de stapel liggen en gaat er zeker weten binnen niet al te lange tijd van komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten