zaterdag 22 april 2023

Onverwachts

 Alsnog in de tuin beland. Uurtje minder dan gisteren. De boel maar niet forceren in de hoop de dag van morgen iets soepeler te kunnen beginnen dan dat vandaag het geval was. Tot nog toe ziet het er naar uit, dat alle nwe stekken van de aardbeien de winter hebben doorstaan. Dat wordt dit jaar een opbrengst van twee percelen.

 Het gaat langzaam, maar iets van geloof dat het ooit zal lukken met de tuin is ook weer aanwezig. Dat is het minste wat nodig is om in deze in feite schier uitzichtloze toestand aan de gang te blijven. Het zou mooi zijn als het morgen lukt om dit nwe aardbeienperceel geschoond te krijgen en nog een paar aalbessen en veenbessen (cranberries) te planten. Van die laatsten is het afwachten of ze de winters hier weten te doorstaan. Zo niet, dan 'Jammer dan'.

 Nog drie wkn en de tuin zou helemaal in orde moeten zijn. Dan staat de markt vol met aanbieders van plantjes. Een perceel voor tomaten en pepers zou al mooi zijn. Helaas wederom niet in de nog steeds niet gerealiseerde kas. Ach ja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten