donderdag 13 april 2023

Bewerken

 Eindelijk update 1.47 voor ETS2. Direct maar downloaden, denk je dan. Of beter, je moet wel, want het spel laadt anders niet. Je bent echter niet de enige. Met jou nog duizenden anderen, misschien wel honderdduizenden, die hetzelfde willen/moeten. Wachten geblazen, kortom. Gelukkig blokkeert zoiets tegenwoordig niet je hele Pc. Kleine, zwart downland-schermpje en je kunt door met andere zaken.

 Nadat de update opgehaald en geïnstalleerd is, is mijn 'onbereden wegen'- percentage gezakt van 86,51 naar 85,30. Geen schokkende verwatering. Die komt pas bij een uitbreiding van de kaart van het spel idvv een te kopen DLC. Het is wachtend op voormalig Joegoslavië. Nu enkel wat vernieuwingen rondom een paar Duitse steden met de nodige fly-over verkeersconstructies. Dus dat wordt tig keer dezelfde weg in alle mogelijke richtingen nemen alvorens wat nu weer grijs is gemaakt -want vernieuwd- weer geel kleurt. Dat de stadsgezichten zijn bijgewerkt, zal wel. Dat zijn van die vernieuwingen die langs me heen gaan.

 Verder, zoals gewoonlijk, weinig waar ik iets aan heb of blij van wordt. Technisch geneuzel voor hen die het spel spelen met stuur, pedalen en versnellingspook. Wat wel interessant bleek, is een wat uitgebreidere weergave van je activiteiten. Ritten, vracht, km's, scores, etc. Dat daar een overzicht bij zit van alles wat je sinds je begonnen bent waar naar vervoerd heb, daar ontgaat me dan weer de zin van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten