dinsdag 11 april 2023

Instanties

 Prachtige dag. Laten we ons er door inspireren. Of de tuin gehaald wordt, is maar de vrg. De wasmachine aanslingeren en gedroogde was opruimen zou moeten lukken. Daarna helaas aan de slag met DigiD, SVB en RNI. Zou mooi zijn als zich dat vanzelf blijkt te wijzen. Vrees dat het ingewikkelder is en afhangt van het humeur en de goede wil van de personen, die mij telefonisch te woord staan. Weet niet eens waar een begin te maken. Het heeft geen zin om direct door verwezen te worden. Voor mijn gevoel zit de fout in het RNI. Mocht daar nog steeds Frankrijk als woonstek staan, dan werkt een aanvraag met woonstek in Roemenië natuurlijk niet.

 SVB kan me niet helpen
 DigiD helpdesk: activeren gaat niet via de App, moet via videobellen met nederlandwereldwijd.nl. Daarvoor moet een afspraak worden gemaakt op vrijdagochtend na 09:00, Nederlandse tijd, voor de week erna. Schijnt daar altijd storm te lopen en de max. 500 afspraken zijn blijkbaar snel gevuld.

 Videobellen .... een soort Skype?? Omslachtig gedoe. Zat er wel een beetje in. En dan een helpdeskmiep, die weinig meer doet dan het oplepelen van de websitetekst over het gevraagde. Als die tekst zo helder was geweest en/of ik aan de gestelde eisen kon voldoen, was het telefoontje overbodig geweest. Het gaat een samenspel tussen Pc en tablet worden. Moet al bijna mis gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten