maandag 3 april 2023

Bewerken

 Het wil nog niet echt, maar wel gedaan, wat voorgenomen was. Zou een basis kunnen zijn voor een ommekeer in de goede richting. Tijd, het kost vooral allemaal tijd zonder te weten of je die wel hebt, nog hebt, gaat krijgen en eigenlijk actiever zou willen gebruiken. Maar soit, het aanrecht is schoon, was schoon voor een paar uur. De eerste afwas heeft zich alweer breed gemaakt. Een gebed zonder end.

 Al bezig zijnde borrelden niet allerlei andere activiteiten naar boven. Een teken, dat de drempel naar betere tijden nog niet gemeesterd is. Deels komt dat door de weersvooruizichten. Voor de rest zit het tussen de oren. Morgen spoelen we weg. Het aantal mm neerslag wordt met de dag opgehoogd. Dan drie dagen uitsukkelen met kans op sneeuw. Het is weer de tijd, dat als het weer mooi genoeg is om iets in de tuin te doen, de grond te nat is om te bewerken. Zometeen is het alweer mei en zijn de percelen niet klaar om beplant te worden.
 
 Een beetje het verhaal van afgelopen jaar. Het moet òf in mrt warmer en droger zijn òf in april. Beide mndn nat en relatief koud werkt niet. April kan het nog goed maken, maar dan moet het wel opschieten en daar ziet het eerlijk gezegd niet naar uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten