zaterdag 8 april 2023

Dood paard?

 Het blijft treurnis wat de klok slaat. De gemaakte griesmeelpudding heeft daar geen verandering in gebracht. Het schiet niet op met het moreel. De boel blijft hangen en doet de grootste moeite om alle activiteit dood te slaan nog voordat aan de uitvoering is begonnen. Het is duwen, trekken en wringen maar beweging is ver te zoeken. Doe min of meer wat gedaan moet worden, waarna de boel weer op slot gaat.

 Het weer trekt bij. In een paar dagen moet het grondwater zo ver gezakt zijn, dat met de stijgende temperaturen weer enige tuinactiviteit mogelijk zou moeten zijn. Zou de noodzakelijke steun in de rug kunnen zijn. Tussen het onkruid opzoek naar de verplaatste aardbeienplanten. Zien wat de winter overleeft heeft en wat afgehaakt is.

 De Pasen met verven, boodschappen, koken en bakken neemt vanaf aanstaande donderdag het heft in handen. Dat wordt dus nog krap aan qua tuin. Daarvoor ziet het na de Passen veelbelovend uit qua weer en temperatuur. De 20º komt weer in zicht. Het zou tijd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten