zaterdag 22 april 2023

Aanslag

 Gisteren iets van drie uur onkruid zitten trekken, vandaag stijver dan een plank. Hurken of geknield werken was geen optie. Een krukje geïmproviseerd en ondanks het erop geplaatste kussen, nu het idee, dat ik rechtstreeks op mijn pijnlijke botten zit. Waar ooit vlees en/of vet zat, zit weinig meer tegenwoordig. Oud worden is inleveren.

 Tegen alle bedoelingen in vandaag dan maar een pas op de plaats wat de tuin en het onkruid betreft. Over de afwas buigen kan op zich geen kwaad maar is toch een beetje zonde van de tijdsbesteding. 

 Een kwart perceel opgeschoond gisteren met een kruiwagen aan onkruid als resultaat en geen aardbeienplant onbedoeld mee uitgetrokken. (Afkloppen voor als ik weer aan de slag ga!) Plantjes zien er goed uit. Weet nu zeker gezien de al aanwezige bloemen, dat ze me vorig jaar geen zomeraardbeien hebben geleverd maar doorbloeiers. Het is niet de eerste misser van deze online bezorger. Bij een volgende aankoop opzoek naar een fatsoenlijke tuinder ergens in de niet al te verre omtrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten